top of page

Live @
Café Van Dun

DUNJA & Tom.jpg
AfficheDunja_Afbeelding_SocMed_v4_800x566.jpg

DUNJA & Tom Nelson: 11/02/2023 - 21:00 uur

Pop - Jazz - Blues

Dit olijke duo verstaat de kunst om muziek naar een hoger level te brengen. Zo wonnen ze wat jaren geleden de wedstrijd “Talent der Lage Landen”. Hun optredens worden steeds doorspekt met de nodige humor, maar bovenal zal Dunja haar fantastische stem de haren rechtop laten komen en weet Tom Nelson als geen andere de snaren van zijn gitaar te raken wat zeker de monden doet open vallen.

 

In 2014 stond Dunja in de finale van The Voice Vlaanderen. Dunja is niet voor niks een zeer veel gevraagde “backing vocal” die het podium deelt/deelde met bvb. Patrick Riguelle & Jan Hautekiet, JB Safari, Bart Peeters, Paul Michiels, Barbara Dex…

 

Afgelopen winter liet ze CC’s vollopen met een groot symphonisch orkest in haar rug. Ook Het Rivierenhof zette ze op stelten. Deze zomer was ze nog op tour met Tourist Le MC en in het najaar mocht ze met Black Wave op het podium voor de release van hun nieuwe cd.

 

Dunja zal samen met Tom Nelson bij Van Dun een mix brengen van Popsongs, Jazz en Blues. Gebracht door een frivole engelenstem en een “fingerpicking” guitarplayer. Niet steeds wordt gekozen voor de meest populaire nummers, maar ze weten elk nummer perfect naar hun hand te zetten en iedereen in het publiek mee te krijgen. Verder zal de interactie met het publiek bij iedereen een brede lach op ieders gezicht toveren. We zijn superblij zulke artiesten op ons podium te mogen ontvangen. Kwaliteit komt altijd boven drijven.

Dunja & Tom Nelson - YouTube

(3) Dunja & Tom Nelson | Facebook

Info

- Deuren: 19.00 uur

- Optreden: 21.00 uur

- Kaarten in voorverkoop -> Café Van Dun (Vooreel 49, 2380 Ravels)

Een live optreden bij "Van Dun"

- Overwegend zittend / geen genummerde plaatsen

- Aantal plaatsen beperkt

- Discretie vereist gedurende het optreden

bottom of page