top of page

Live @
Café Van Dun

Luka.jpg

Luka Cruysberghs & Jan Hulsmans: 04/05/2024 - 21:00 uur

Rock - Pop

Luka Cruysberghs en Jan Hulsmans maakten in 2017 naam in The Voice.

 

Luka kwam als 16-jarige in het team van Alex Callier terecht en verpletterde met haar prachtige engelenstem alle tegenstand en kroonde zich tot winnaar van The Voice 2017.

Ook “veteraan” Jan Hulsmans (nu 59) wist Alex Callier (volgens hem de beste auditie ooit) te overtuigen met “Here Today” van Paul Mc Cartney en  Bart Peeters vond Jan een complete muzikant. Ook hij maakte een mooi parcours bij The Voice onder de vleugels van Bart Peeters die hem oppikte na de battles. Luka werd door Alex geïntroduceerd als zangeres bij Hooverphonic en tourde hiermee 2 jaar door heel Naderland en België.

Jan ging met Tuesday Night Music Club en compagnon Vincent Jorissen langs bij tal van muziekcafé om er diep doordrenkte topnummers te brengen, meestal met een eigen insteek.

 

Ondertussen maakt Luka naarstig werk van haar eigen carrière en is ze een veelgevraagd artiest bij tal van DJ’s om nummers in te zingen. Maar vindt ze ook regelmatig tijd om met Jan het podium te delen. De nummers die ze brengen worden zorgvuldig gekozen om iedereen tot vervoering te brengen. Dit gaat van bekende klassiekers, naar onbekender werk en ook uit de huidige hitlijsten worden er nummers gebracht. 2 prachtige stemmen die zeer goed blenden en vocaal heel sterk zijn. Naast Jan z’n prachtige stem, speelt hij ook een aardig stukje gitaar. Om alles nog wat voller te laten klinken, zullen ze ook nog een toetsenist meebrengen.

 

Kortom, weer een avond om niet te missen!

 

Zoek hen zeker een keertje op via You Tube, Spotify (luka official) of via The Voice om nog meer overtuigd te geraken.

Luka Cruysberghs - YouTube

Luka The Voice - YouTube

Jan Hulsmans the voice - YouTube

Luka | Spotify

Info

- Deuren: 19.00 uur

- Optreden: 21.00 uur

- Kaarten in voorverkoop -> Café Van Dun (Vooreel 49, 2380 Ravels)

Een live optreden bij "Van Dun"

- Overwegend zittend / geen genummerde plaatsen

- Aantal plaatsen beperkt

- Discretie vereist gedurende het optreden

bottom of page